I require a simple javacript to add to my website? <[url removed, login to view]>
that have 2 calandar options for the customer to select an arrival date and a departure date. From those two selections i want to be able to display the cost based on the rates that are already shown.
The costings can be calculated by working out a daily rate from the weekly one.? Example.... to go for a week in June costs £400 if before the 20th and £625 afterwards. If the customer selects to go form the 1st of june to the 10th June ( 10 days) the cost would be £400 / 7 = £57.14 a day * 10 = £571.43. Likewise if the customer selects to go on the 15th June - 25th June it would be 5 days at the daily rate of early june and 5 days at the later June rate. The cost would be £400 / 7 = £57.14 a day *5 = £285.71 + £625 / 7 = £89.28 a day * 5 = £446.42 +? £285.71 = Total cost £732.14
I hope this is clear. I wish it to be easy to use for the customer.